Met ingang van maandag 17 januari

Ben ik weer open!

Maak alvast telefonisch of per mail een afspraak


Afspraak maken

Behandelingen

Tarieven

COVID-19

Enkele Behandelingen

[products limit=”5″ columns=”5″ orderby=”id” order=”DESC” visibility=”visible”]

Laatste nieuws

Over mij

Ik ben Nicole van Popering, 54 jaar, getrouwd met Peter en moeder van Pascal.

In mijn leven heb ik, net als velen, de nodige hindernissen bedwongen. Juist door die hindernissen ben ik gaan zien dat ik met mijn energie die hindernissen zag en er geen één te hoog is gebleken. Door het volgen van de opleiding Energetisch Therapeut merkte ik dat ik mensen met mijn energie iets concreets kan bieden. Ik werk holistisch, analytisch en bovenal respectvol. Ik help daar waar mensen “in de zorg klaar, maar niet hersteld” zijn.

Mijn kracht ligt in het energetisch werk, massages kunnen hierbij ondersteunen. Ik ben en blijf zeer geïnteresseerd in de mens: zijn energetisch, anatomisch en fysiologisch lichaam. 

Mijn praktijk heet “Jouw Energie in Balans.” Ik help met mijn energie om jouw balans te herstellen.
Dat brengt jou innerlijke rust.


Nicole

Contact
‭+31 6 43 75 83 44‬

Abdijberg 63
4707 MZ Roosendaal
reservering@jouwenergieinbalans.nl